9 Incredible Inventions All Dog Lovers Would Like To See In Existence This Year

Problem #1: The embarrassment of your big dog jumping on strangers.

dog inventions

Solution: A harness that discourages jumping.

Problem #2: Dogs getting too close to the dinner table.

dog inventions

Solution: Invisible dog repellent.

Problem #3: Dealing with the poop smell while tying up the bag.

dog inventions

Solution: A self-closing poop bag.

 

Problem #4: A dog too big for public transport.

This prototype was conveniently released on April Fools’ Day. It doesn’t exist.

dog inventions

Solution: A backpack that actually fits dogs bigger than a textbook.

Problem #5: When your dog rejects a treat from a very nice stranger.

dog inventions

Solution: An instant treat-deliciousser.

Problem #6: When your dog takes a regenerating nap in the car on the long drive home from the beach that was meant to exhaust her, and you know once that nap is over she will be back at 100% energy.

dog inventions

Solution: A dog toy for cars.

 

Problem #7: Dog farts.

dog inventions

Solution: Fart mints.

Problem #8: Potentially germy dogs in your bed.

dog inventions

Solution: A germ level detector.

Problem #9: Another poop problem. When the poop is un-baggable.

dog inventions

Solution: A poop vacuum.

(Source)

If you know someone who might like this, please click “Share!”